-(¯`v´¯)-(منتديات المايسترو ) -(¯`v´¯)-

مرحبا بك فى منتدى المايسترو
اذا كنت مسجل معنا فى المنتدى اضغط على دخول
وان كنت غير مسجل يسعدنا تسجيلك معنا بالضغط على التسجيل

مع تحيات
إدارة المنتدى

-(¯`v´¯)-(منتديات المايسترو ) -(¯`v´¯)-

 
الرئيسيةهيماس .و .جالتسجيلدخول
elmaystro من ** . «~®️~ منتدى المايسترو ** .~®️: منتديات المايسترو ترحب بكم في ارق المنتديات وتتمنى منكم قضاء احلى الاوقات وتفيد وتستفيد

شاطر | 
 

 ألعــــــــــــاب الكيــك

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
الاميرة شرووق
نائب المدير
نائب المدير
avatar

مزاجك :

علم بلدك :
المشاركات : 1504
نقاط : 2777
التقييم : 9
الانتساب : 15/12/2009

مُساهمةموضوع: ألعــــــــــــاب الكيــك   09/01/10, 10:55 am






الطريقــــــــــــــــــــــه :

في صينيه صفي بسكوت أولكر مغمس في حليب سايل

2- اخلطي ( كأسين حليب بودرة محموس + علبة قشطه
+ باكيت كريم كراميل + أصبع زبده مذوبه ع النار
+ نصف كأس سكر بودره ) في الخلاط

3- ضعي نصف الخلطه على البسكوت وافرديها عليه

4- صفي طبقة ثانيه بسكوت مغمس بالحليب

5 - ضعي النصف المتبقي من الخليط فوق البسكوت

6- في الخلاط ( 8 حبات جبن كيري + ثلاث أرباع علبة حليب مركز نستله )
ثم يسكب على الصينيه

7- دخليها الفرن بشرط يكون حار جداً ثم أطفئي الفرن واتركيها
ثلث ساعه ثم ضعيها في الثلاجه

8- قطعيها بشكل مستطيل بحجم حجر الدومينو

9- ارسمي بالشوكلاته السائله ( هيرشي ) خط بنص المستطيل
ونقطي على الجوانب بواسطة عود عشان يكون نحيف ومضبوط

((واذا ماعندك شوكلاته هيرشي اخلطي ملعقة قشطه
مع كاكاو بودره الى ان يصير لونها غامق وارسمي بالعود))

وبالعافيييييييييييه..



[size=]]..::كيكه الشطرنج [/size]

..



المقادير :


-باوند كيك ابيض وكيك كاكاو ( يعني نوعين ابيض واسود )
-قيمر (قشطة)
-وكريمة
-وجبنة فيلادليفا
-وكارميل البودر
-ونص كوب سكر بودر



نايلون او ورق شمع على حسب الي يتوفر عندكم



تقطعي الكيكة بالعرض 18 قطعة



بعدين تقصيها بالطول علشان تبقي صغيرة



المقادير نخلطها مع بعض كل المقادير الي فوق ماعدا الكيك طبعا



القيمر والفيلادلفيا والكريمة والكراميل والسكر الناعم



بعدين نحط الخليط فوق صفة الكيك مثل ما انتو شايفين



نحط شويه من الاسود الي مع الكراميل فوق الخليط



اخر خطوة نحط الكيك الباقي فوق



بعدين نصك الكيكة بالنايلون او الورق الشمعي



حطيه بالفريز شوية


طلعيه واقلبي الطبق ولازم يكون كبير علشان يطلع شكله حلو



وده الشكل النهائي لما نقلبه



وبس كد ه






سهل اموت علشانك بس صعب اعيش بدونك
سهل اقلك بحبك بس صعب اوصفهولك


[/u][/b][/i][img][/img][embed-flash(width,height)]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
الاميرة شرووق
نائب المدير
نائب المدير
avatar

مزاجك :

علم بلدك :
المشاركات : 1504
نقاط : 2777
التقييم : 9
الانتساب : 15/12/2009

مُساهمةموضوع: رد: ألعــــــــــــاب الكيــك   09/01/10, 11:02 am



وبالصحه والهنااا
وخدو بالكم ده شغلي
حتى شوفو اسمي بكل شكل






سهل اموت علشانك بس صعب اعيش بدونك
سهل اقلك بحبك بس صعب اوصفهولك


[/u][/b][/i][img][/img][embed-flash(width,height)]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
elmaystro
المدير
المدير
avatar

مزاجك :

علم بلدك :
المشاركات : 1141
نقاط : 2408
التقييم : 0
الانتساب : 24/11/2009

مُساهمةموضوع: رد: ألعــــــــــــاب الكيــك   09/01/10, 04:34 pm

جميله يا شروق
دايما مجوعانى كده
هههههههههههه







اصــــعب لحــظـات الـــــــتحــدى
ان تبتــــسم عـندمـا ينتــــــــــظر
مــــــــنـــك الجمــــــــــيع
ان تبـــــــــكى





الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
ألعــــــــــــاب الكيــك
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
-(¯`v´¯)-(منتديات المايسترو ) -(¯`v´¯)- :: (¯`•._.•(منتدى المرأة )•._.•°¯) :: قسم المطبخ-
انتقل الى: